18 november 2017

Pajottenland/Zennevallei een tweetal keer per jaar samen, onder impuls van Erfgoedcel PZ, en ditmaal waren de mensen van Heemkring Liedekerke de gastheren en –dames. Want het mag gezegd worden: de ontvangst én de voorziene ontbijtkoeken en broodjes waren overvloedig aanwezig en het enthousiasme van deze kring is duidelijk voelbaar.

Op zo'n vergadering komen allerlei onderwerpen aan bod, die de kringen van de streek niet meer alleen aankunnen of alleen willen doen. Dat maakt dat er een veel sterker groepsgevoel is gekomen tussen onze verschillende verenigingen die alle met heemkunde bezig zijn en dat we niet meer het gevoel hebben dat we 'alleen' bezig zijn.

Kwamen o.a. aan bod: het project 'Orgels in het Pajottenland' (gepresenteerd door Johnny Van Bavegem), de theaterproductie 'De Ezels van Bruegel' (verantwoordelijke Walter Evenepoel van Rausa), de vraag naar info i.v.m. herders in de streek, Erfgoeddag 2018 en tenslotte de verwijzing naar de Eindejaarsdrink op vrijdag 8 december 2017. Over al deze thema's kan er rustig geluisterd, gepraat en gediscussieerd worden.

Uitgebreide statistieken

  • Aantal paginahits: 27.672.756
  • Aantal bestanden: 1.466.573
  • Ontsloten informatie: 619.019 Mbyte
  • Aantal databankvelden: 11.290.488

Zoeken

Back to Top