Ribbetjes en Beenhesp à volonté in De Cam

Datum: 2020-09-10 - Auteur: Freddy Kempeneer


Op zaterdag 19 september vanaf 12 uur kan je in het Gooikse Volkscafé De Cam smullen à volonté’. Dan staan er Ribbetjes en Beenhesp met frietjes en groenten op het menu. Tijdig reserveren is vereist.

Café, Restaurant en traiteur

Volkscafé De Cam – Dorpsstraat 67a 1755 Gooik is restaurant en café maar blijft ook de intussen gewaardeerde traiteurdienst verzorgen.

Naast de dagmenu, weekmenu is er nu ook een weekendmenu. Er is voortaan naast de andere hamburgers ook een ‘burger van de maand’.

Wie zeker wil zijn kan best reserveren.

Zomerspaaractie

Volkscafé De Cam doet ook mee aan de ‘Zomerspaaractie’ van de Pajottenlandmerkgebruikers. Wie 10 zegels verzamelt krijgt een koelbox met allerlei producten van Pajotse producenten. Volkscafé De Cam voegt er nog een extra verrassing bij.

Geen problemen door Corona

Omdat er alle voorgeschreven richtlijnen worden in acht genomen is het absoluut veilig om iets te gaan eten of drinken in De Cam. De verstrengde maatregelen laten dat zeker toe in onze streek.

Openingsuren:

Woensdag / Donderdag : 11u - 21u30 (keuken sluit om 20u30)

Vrijdag / Zaterdag : 11u - 22u (keuken sluit om 20u30)

Zondag : 11u - 21u (keuken sluit om 20u)

Info

 Tel : 02-532.21.32 – mail: volkscaféDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      http://www.decam.info

 

Op zaterdag 19 september vanaf 12 uur kan je in het Gooikse Volkscafé De Cam smullen à volonté’. Dan staan er Ribbetjes en Beenhesp met frietjes en groenten op het menu. Tijdig reserveren is vereist. Café, Restaurant en traiteur Volkscafé De Cam – Dorpsstraat 67a 1755 Gooik is restaurant en café maar blijft ook de intussen gewaardeerde traiteurdienst verzorgen. Naast de dagmenu, weekmenu is er nu ook een weekendmenu. Er is voortaan naast de andere hamburgers ook een ‘burger van de maand’. Wie zeker wil zijn kan best reserveren. Zomerspaaractie Volkscafé De Cam doet ook mee aan de ‘Zomerspaaractie’ van de Pajottenlandmerkgebruikers. Wie 10 zegels verzamelt krijgt een koelbox met allerlei producten van Pajotse producenten. Volkscafé De Cam voegt er nog een extra verrassing bij. Geen problemen door Corona Omdat er alle voorgeschreven richtlijnen worden in acht genomen is het absoluut veilig om iets te gaan eten of drinken in De Cam. De verstrengde maatregelen laten dat zeker toe in onze streek. Openingsuren: Woensdag / Donderdag : 11u - 21u30 (keuken sluit om 20u30) Vrijdag / Zaterdag : 11u - 22u (keuken sluit om 20u30) Zondag : 11u - 21u (keuken sluit om 20u) Info  Tel : 02-532.21.32 – mail: volkscaféDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      http://www.decam.info  

Back to Top