8 november 2008 van 14 tot 17 uur

Leerbeek legt op 8 november het accent op samenwerking: de kleuters van het plaatselijke schooltje werken de weken voordien naarstig aan een tentoonstelling met vervoermaatschappij De Lijn als thema. Alle werkjes worden op 8 november in de stelplaats getoond waar ook alle kinderen tot 12 jaar met de bus door de car wash kunnen rijden. Een unieke ervaring. Ook kunnen ze er veel plezier maken op het springkasteel.
Leerbekenaar en cultuurparel-winnaar René De Loecker stelt er tevens de Leerbeekse boerentram in de kijker. KVLV Leerbeek geeft ter plaatse een demonstratie bloemschikken en de Gooikse belleman zal de kleuters begeleiden. Ook KLJ De Twieties en Majoretten De Crescendo's werken mee. Met een pendelbus van De Lijn kan er heen en weer gereisd worden naar de prachtige gerestaureerde Hoeve Vogeleer in de Kwadebeekstraat waar Leerbeekse kunstenaars hun werken tentoonstellen. Alle bezoekers krijgen er een drankje aangeboden en kunnen er luisteren naar heerlijke muziek van de Cantores Gaudiaci.
Tot slot krijgen alle kinderen tot 12 jaar om 17 uur een gratis pannenkoek met frisdrank aangeboden door KWB Leerbeek op hun overheerlijk pannenkoekenfestijn in zaal Parecia.

Uitgebreide statistieken

  • Aantal paginahits: 43.350.521
  • Aantal bestanden: 1.524.054
  • Ontsloten informatie: 758.178 Mbyte
  • Aantal databankvelden: 13.378.791

Zoeken

Back to Top